Nazovite nas : +385 1 3701 093    Email : info@rivalitas.hr

O nama

Poštovani klijenti,


Sa radom smo počeli 2006. godine.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama, što Vam može potvrditi i cijeli niz naših zadovoljnih klijenata.

Okupili smo tim profesionalaca koji će Vam pomoći da u najkraćem roku prodate ili pronađete nekretninu koja Vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom finaliziranja posla vezanog za nekretninu.

Upisani smo u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, što Vam olakšava prodaju i kupnju nekretnina i štedi Vaše vrijeme i novac.

Naše poslovanje smo u potpunosti prilagodili odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu (najmoprimcu) garantiramo da kupuje (unajmljuje) nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili zapreka za prijenos vlasništva.

Prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca u kratkom roku kao i svu stručnu dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje.

Kupcima jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje.

Nekretnine za koje Rivalitas posreduje moraju imati urednu vlasničku dokumentaciju.


Mi brinemo za sve, Vi se samo trebate odlučiti.
Primjedbe na rad agencije Rivalitas d.o.o. možete slati na:
Tel: +385 1 3701 093
Fax: +385 1 3772 833
Email